Pasta carbonara

Printer venlig version
Pasta carbonara

Beskrivelse

Denne pastaret er blandt de mest klassiske og populære retter fra Italien. Som det er tilfældet med de fleste populære retter så kan også Pasta Carbonare laves på en lang række forskellige måder. Denne version er den helt enkle udgave baseret på bacon, æggeblommer og reven Pecorino ost.

For flere opskrifter på pasta carbonara kan det anbefales at tjekke vores søsterside Carbonara.dk. Her finder du en masse forskellige udgaver af denne populære opskrift. Du besøger den ved at klikke her: Carbonara.

Ingredienser

400gTørret pasta
50gSmør
200gBacon (skåret i strimler)
4 Æggeblommer
1spskMælk
100gPecorino ost (friskreven)
1drysFriskkværnet peber (efter smag )
Til
Personer
Tilberedning15 minutter
OpskriftskategorierPastaretter med kød Klassiske pastaretter

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter pakkens anvisninger til den er al dente. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.

2. Varm smørret i en gryde og rist baconen til den er letbrunet. Sæt den til side.

3. Pisk æggeblommer og mælk let sammen i en skål og tilsæt den revne ost. Hæld æggeblandingen i baconen og tilsæt pastaen. Varm det igennem om nødvendigt, men vær omhyggelig med ikke at koge æggene! Bland godt og smag til med masser af peber.

Udgiv indhold